Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olga 100D

|
Wysłany: Pon Paź 08, 2012 6:06 pm Temat postu: Wasze kontuzje.
|
|
|
Wf i ogólnie sport jest niebezpieczny. Podzielcie się tym, co wam się stało podczas ćwiczeń. Ja ostatnio dostałam od najsilniejszej dziewczyny w klasie piłką w serdeczny palec u prawej ręki, którą piszę. W środę (jest pon.) mija tydzień i co prawda mniej mnie boli, ale jednak cały czas. Nie mam wybitego, bo z małymi trudnościami mogę nim ruszać. _________________ buziaczki, Olga ;* _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Molunia :3

|
Wysłany: Pon Paź 08, 2012 6:21 pm Temat postu:
|
|
|
Błąd _________________ #Directioner
#Kwiatonator
Ostatnio zmieniony przez Molunia :3 dnia Pon Kwi 22, 2013 1:47 pm, w całości zmieniany 1 raz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ladymarcelka

|
Wysłany: Pon Paź 08, 2012 6:37 pm Temat postu:
|
|
|
Ja rozwaliłam sobie cały łuk brwiowy... Ale obeszło się bez szwów...
Wpadł na mnie taki Igor...  _________________
MLP 4EVER! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Winnie

|
Wysłany: Sro Paź 10, 2012 7:40 pm Temat postu:
|
|
|
Ja na szczęście nic groźnego nie miałam i nikomu tego nie życzę....byłam w szpitalu pacjentką tylko raz........jak moja mama mnie rodziła  _________________
|
 |
Alka0802

|
Wysłany: Sob Lis 03, 2012 9:19 am Temat postu:
|
|
|
ja miałam 4 lata i uczyłam się jeździć na rolkach skręciłam kostkę _________________
http://wkrainiepelnejksiazek.blogspot.com/ <- zapraszam książkocholików  _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zuzka4994 Gość
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2012 3:44 pm Temat postu:
|
|
|
ja ostatnio miałam nogę w gipsie bo miałam na wuefie haka podciętego i mnie na obojczyki wywaliło a potem kostke mi przekręciło <3 i tak to było <3 a wcześniej na wuefie sobie palce u ręki wybiłam bo w ścianę walłam  _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
edzia01 Gość
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2012 9:08 am Temat postu:
|
|
|
Ja ostatnio grałam z kolegą w piłkę i się wywaliłam (ale wygrałam! ). Miałam rozbite kolano i nie mogłam wyprostować nogi przez ponad tydzień... :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ladymarcelka

|
Wysłany: Wto Gru 11, 2012 5:06 pm Temat postu:
|
|
|
Mi to się stało nie na w-fie ale wbiłam sobie kapsel od tymbarka w palec...  _________________
MLP 4EVER! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Martine Gość
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2012 10:43 pm Temat postu:
|
|
|
Ja dostałam podczas siatki na wfie w brzuch piłka do siatki od najsilnieljszej dziewczyny w klasie, (piłka była twarda, a ja jestem dekikatna) pociemnialo mi w oczach, nabyli jeszcze tak, ze dostałam piłką podczas zbijaka w głowę xD
Ale nie łatwo sie mnie pozbyć z tego swiata, bo kiedyś na regatach wypadłam z łudki, a ludka na mnie, padał deszcz, a ja pływałam w jeziorze, pod łudkąxD i jak się wydostalam to katar:)
Albo jeszcze kiedyś na regatach padał deszcz i byłam cała moja,pływałam przez 4 godziny tak, a prowiant się w deszczu rozpuscil xD No a potem oczywiście przeziębienie, katar i flagami w gardle xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
olcia 2002
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 2:35 pm Temat postu: Re: Nowa
|
|
|
ja na wf biegłam tyłem a kolega mnie potrącił i runęłam jak długa na podłogę . to było miesiąc temu ale dalej troszkę boli  _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
top.Ola Gość
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 2:58 pm Temat postu:
|
|
|
Winnie napisał: |
Ja na szczęście nic groźnego nie miałam i nikomu tego nie życzę....byłam w szpitalu pacjentką tylko raz........jak moja mama mnie rodziła  |
Ja tak samo. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hayden2212

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 1:10 pm Temat postu:
|
|
|
Jak skakaliśmy na wfie przez kozła to sobie wybiłam palca, bo źle ustawiłam rękę ;D ... Strasznie bolało. Albo jeszcze raz jak wstawałam z krzesła to sobie skręciłam kostkę I jak miałam chyba 5 lat to jechałam po podwórku na rowerze już bez tych pomocniczych kółek i bez kasku to się przewróciłam na ziemię pełną kamyków i jeden mi się wbił w głowę... No i mialam szwy zakładane oczywiście i piękna blizna do dzisiaj tez jest ;D _________________
Neuronek <333
Ostatnio zmieniony przez Hayden2212 dnia Pon Sie 04, 2014 7:13 pm, w całości zmieniany 1 raz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BluePrincess

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 7:11 pm Temat postu:
|
|
|
Wybity palec od piłki ręcznej i... spuchnięte
oko i wybity palec(znowu)
od... hokeja!
Ale i tak lubiÄ™ hokej  _________________ <333 _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TheJuleczkaxDD

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2013 11:11 am Temat postu:
|
|
|
Jak na w-f biegłam z piłką do bramki(nożna)to kolega mnie podciął i na kolana padłam na początku ledwo wstałam ale po 2-3 minutach bolało ale mogłam grać(Nie poddałam się!)
Wybity palec od gry w dwa ognie
Albo jak kiedyś jechałam na hulajnodze to wjechałam w malutki kamień i miałam pośladek starty i kolano;(
W wakacje(2012)Z koleżanką jeździłyśmy na rolkach i robiłyśmy zawody kto dalej zajedzie i trzeba było przykucnąć,za 3 razem się starłam i wzięłyśmy liścia i jechałam do domu
Lub też w te wakacje z koleżankami grałyśmy w rolkowego berka i jedna mnie podcięła i runęłam na ziemie i znowu z liściem jechałam do domu
Jak miałam 4-7 lat to miałam 3 razy skręconą kostkę _________________
[img]http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/832285,Robert-Lewandowski-rzadzi-Bayern-wydal-oswiadczenie-w-sprawie-transferu[/img] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KiteKat2

|
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 9:46 pm Temat postu:
|
|
|
Bądźcie jak ja: siedźcie ciągle w domu, nic wam się nie stanie xD
Ja oficjalnie nigdy nie miałam nogi w gipsie ani nic, jeden raz tylko miałam szwy na podbródku, kiedy potknęłam się w wieku sześciu lat o dywan i przecięłam go sobie, ale tak to nic. _________________

Ostatnio zmieniony przez KiteKat2 dnia Czw Lut 21, 2013 7:51 pm, w całości zmieniany 1 raz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|